Voor het grotere werk in kleine ruimtes

Over ons

In april 2019 is Heis gestart met onze hijs- en tilwerkzaamheden. Dit kwam voort uit onze jarenlange ervaring met het vervoeren en plaatsen van zware materialen zoals mantelzorgwoningen. We zijn dus gewend aan grote transporten en het nauwkeurig plaatsen van grote materialen in kleine ruimtes. Dit vergt een gespecialiseerde en precieze manier van werken. Het plaatsen van glas op bouwplaatsen, hijsen van stalen balken of het plaatsen van een jacuzzi? We draaien er onze hand niet voor om, ook niet op de moeilijk bereikbare plekken.  

Bij Heis ben je verzekerd van een ervaren machinist die de vereiste vaardigheidspapieren heeft en voldoet aan alle VCA-eisen. Ze hebben veiligheidscursussen gevolgd en voldoen aan alle eisen om op grote bouwplaatsen mogen werken. Bovendien werken de machinisten actief mee op de bouwplaats. Bij Heis maak je het niet mee dat de machinist staat te wachten op werk. Ons motto is dat we ons werk altijd afmaken binnen de afgesproken tijd. En we vertrekken pas wanneer de klus geheel en volgens afspraak is geklaard.  

We maken tijdens de werkzaamheden gebruik van de Hoeflon C6: een unieke compactkraan met een hijscapaciteit van 3.000 kilogram en tilhoogte van 16 meter. Dit type kraan werkt op basis van slimme software, is makkelijk te vervoeren en past bovendien door iedere deur.   

Dit is Heis:

  • Verhuur van compactkranen en ervaren machinist
  • Ook te huur voor korte opdrachten: eerlijk en transparant
  • Machinisten die actief meehelpen op de bouwplaats
  • Gebruik van de beste compactkranen en materialen
  • We vertrekken pas wanneer de klus volledig en naar tevredenheid is afgerond